Tine

Tine startede, som meget ung, sin sangkariere med hårbørsten foran spejlet. I skoletiden blev det til kor, og i weekenderne var det i kirkekoret Tine udfoldede sine sangevner.

Tine har medvirket i musical og sang også med Johnny Reimer's smølfekor, og senere trådte hun ind i sit første rockband. Dernæst funk, pop og rock.

Tine elskede tilbage i 80'erne de sprøde pomfritter, fra den lokale grillbar, og festyndlingsdrikken var dengang Pisang Ambong, den grønne flaske med den sjove smag af kiwi.

Tine var (og er) vild med SNEAKERS, ROCAZINO og NEWS

Tine har sunget i band sammenhæng, siden hun var 15 år, født og opvokset på Nørrebro, men er i sit voksne liv flyttet på landet.


Dan

Dan var i 80'erne et helt andet musik-sted end nu. Fritiden blev brugt sammen med et Hård Rock/Heavy Orkester og ved siden sit eminente basspil, spillede Dan også klassisk klaver.

Somrene blev brugt på Marielyst Torv, og det forlyder at Dan havde stamgæst plads, flere steder i sommer-byen wink

Dan har mere end 40 års erfaring i forskellige orkestre. Ja, han mødte faktisk Kenneth første gang,  i et af dem. Det er blevet til mange live-jobs, men også adskellige studiejobs og TV-optrædender sidenhen.

Dan er en vaskeægte Falstring............ 4800 forever

I øvrigt spillede Dan opvarmning til en NEWS koncert i 1983 på Nykøbing Falster Stadion.

Dan elsker NEWS, TØSEDRENGENE, og ONE-TWO


Kenneth

Kenneth startede med at udforske sine forældres klaver som 3 årig. Herefter tog det fart winkTrompet og Lyre i det lokale tambourkorps og første solojob som 13 årig. i starten af 20'erne blev det til et par dansebands (hvor han i øvrigt lærte Dan at kende).

I 1996 var Kenneth med til at starte orkestret "ALBATROS", som udover at turnere Danmark tyndt, også udgav flere albums. i 2005 forlod Kenneth og trommeslageren orkestret, for så indtil 2021 at levere musik og sang, til især bryllupsfester. 

Kenneth var i 80'erne en hyppig gæst i det lokale "BurgerHouse", hvor der blev indtaget store mængder af forårsruller, imens der blev trykket og tæsket hårdt på spillemaskinerne.

Kenneth elsker stadig Coca Cola (den røde).

GNAGS, TV-2, Sanne Salomonsen, og Back to Back, er stadig blandt favoritterne.

Kenneth kommer oprindeligt fra Lolland, og er efter en 15 årig smuttur til Sjælland, vendt tilbage til den Lollandske muld.